z

Kontakta oss

Hur kontaktar jag AnnoAnno?

Du kan kontakta oss på något av följande sätt:

Naturligtvis kommer vi alltid göra vårt bästa för att besvara dina frågor. Vi vill också höra från dig om du har ris eller ros, så att vi kan fortsätta utveckla AnnoAnno till glädje för våra kunder.

Om AnnoAnno

Vad är AnnoAnno?

  • AnnoAnno är ett nytt sätt att köpa kläder online för kvinnor som använder storlekarna 42 till 56. Som kund hos AnnoAnno behöver du inte längre svettas i obekväma provrum och ägna tid och ansträngning åt att hitta rätt kläder för din stil och din kropp. Som kund hos AnnoAnno har du möjlighet att prova kläder som valts specifikt till dig av professionella stylister i ditt eget hem. Du betalar bara för kläderna som du vill behålla.

Varför är AnnoAnno annorlunda?

  • Vi anser att det ska vara en enkel, spännande och kul upplevelse att köpa nya kläder som passar både din stil och din storlek. Därför sätts kläderna du får från AnnoAnno ihop av professionella stylister baserat på din personliga stylingprofil som du skapar när du blir prenumerant hos oss. Hos oss slipper du få din online-shopping i en tråkig plastpåse. Vi packar dina inköp snyggt och skickar dem till dig i ett paket som också innehåller stylingtips specifikt till dig baserat på kläderna du får.

Hur fungerar AnnoAnno?

  • Du skapar din stylingprofil och anger hur ofta du vill få ett AnnoAnno-paket som sätts ihop av professionella stylister baserat på din stylingprofil. Varje paket med speciellt utvalda kläder till dig kostar 149 kr. Du har 14 dagar på dig att prova kläderna. Du skickar tillbaka de kläder du inte vill behålla. AnnoAnno erbjuder både gratis leverans och retur.

Vilka varumärken har ni?

  • Vi har 20 ledande danska och internationella varumärken som levererar smarta kläder till modemedvetna kvinnor med många olika stilönskemål. Vi kommer kontinuerligt att ta in nya varumärken, både inhemska och utländska. Vi är bland de första i Norden som säljer det ledande engelska varumärket Scarlett & Jo (läs mer här https://annoanno.se/annoanno-indgaar-samarbejde-med-engelske-scarlett-jo/).
   Om du har förslag på vilka varumärken som du tycker AnnoAnno ska erbjuda vill vi gärna höra från dig på stylist@annoanno.se

Prenumeration

Hur blir jag prenumerant på AnnoAnno?

Hur mycket kostar en prenumeration hos AnnoAnno?

  • Det kostar 149 kr att få ett AnnoAnno-paket som satts ihop av din personliga stylist.

Hur ofta får jag ett AnnoAnno-paket?

  • När du skapar din stylingprofil väljer du om du vill få ett nytt paket varannan eller var tredje månad. Du kan dock alltid ändra hur ofta du vill få ett paket i din profil. Denna ändring träder i kraft när du fått ditt nästa AnnoAnno-paket.

Kan jag beställa ett extra AnnoAnno-paket?

  • Ja, du kan alltid beställa ett extra paket på framsidan av din stylingprofil. Om du behöver kläder för ett speciellt tillfälle kan du också beställa ett extra paket och skriva ett meddelande på framsidan av din stylingprofil om vad du behöver.

Hur fungerar min prenumeration?

  • Du tecknar en löpande prenumeration som pågår tills du avbryter den själv eller ställer in den så att den pågår under en viss tid. Det finns ingen bindningstid, så du kan ändra eller avbryta ditt prenumeration när som helst så länge det är minst sju dagar till betalning för stylingen av ditt nästa AnnoAnno-paket.  Du kan ändra eller avbryta prenumerationen via din stylingprofil. Klicka på Prenumerationer under ”Mina uppgifter” högst upp på sidan.

Hur pausar jag eller säger upp min prenumeration?

  • Du kan ändra eller avbryta prenumerationen via din stylingprofil. Klicka på Prenumerationer under ”Mina uppgifter” högst upp på sidan. Dina prenumerationsändringar träder i kraft omedelbart, så länge det är minst 7 dagar till betalning för stylingen av ditt nästa AnnoAnno-paket. Om det är mindre än 7 dagar till betalning för stylingen av nästa paket kommer ändringarna att träda i kraft när detta paket levererats.

Kan jag ändra eller annullera mitt kommande AnnoAnno-paket?

  • Du kan alltid ändra eller annullera paketet så länge ditt nästa paket inte redan skickats från vårt lager. Vi börjar packa ditt nästa paket samma dag som betalningen för stylingen av paketet dragits från ditt konto. Du kan alltid se när vi börjar styla nästa paket genom att klicka på Prenumeration i menyn ”Mina uppgifter” högst upp på framsidan av din stylingprofil.

När får jag mitt AnnoAnno-paket?

  • När betalningen för stylingen av ditt paket dragits från ditt konto, börjar din personliga stylist sätta ihop fem plagg till ditt paket. Eftersom vi stylar varje paket individuellt kan det ta upp till en vecka innan du får ditt paket. Du får ett e-postmeddelande med information om att vi har börjat sätta ihop ditt paket.

AnnoAnno-paketet

Hur mycket kläder får jag i mitt AnnoAnno-paket? ?

  • Antal plagg i ditt paket beror på både dina önskemål och vilka plagg som din stylist tycker passar dig. Paketet innehåller vanligtvis mellan 7 och 10 plagg, men du betalar alltid bara för de artiklar du väljer att behålla. 

Vad kostar kläderna i ett AnnoAnno-paket?

  • När du skapar din stylingprofil anger du din budget och vi kommer alltid att göra vårt bästa för att matcha denna. Ibland väljer vi dock lite billigare eller lite dyrare kläder om vi tror att plagget passar dig och din stil.

Det kostar 149 kr att få ett AnnoAnno-paket som satts ihop av din personliga stylist. 

Vem sätter ihop mitt AnnoAnno-paket?

  • AnnoAnno använder ett team av Danmarks bästa stylister som sätter ihop kläderna i ditt paket baserat på din stylingprofil. Alla stylister har antingen själva plusstorlek eller en stor kunskap om att styla kvinnor med plusstorlek. Alla stylister har stylat för modetidningar eller på annat sätt utmärkt sig med sin stora kunskap inom området.

Ditt paket är alltså i goda händer hos kvinnor som vet hur rätt kläder kan göra en stor skillnad..

Stylingprofil

Hur försäkrar jag att mitt paket matchar min stil?

  • Ju mer information du ger oss om din stil i din stylingprofil, desto lättare blir det för din stylist att sätta ihop ett paket som passar dig. Förutom att besvara frågorna kan du i slutet av frågeformuläret också skriva mer i detalj vad du vill ha av kläderna och vilka utmaningar du kanske har när det kommer till att hitta kläder som matchar dina behov. Du kan också ge oss feedback om ditt paket genom att göra en anteckning på framsidan av din stylingprofil.

Om jag inte vet vilken storlek jag har?

  • Ta utgångspunkt från kläder du redan har i din garderob. Baserat på feedbacken vi får när du returnerar kläder från ditt AnnoAnno-paket kommer vi kontinuerligt att justera de storlekar vi skickar till dig. För att hjälpa din stylist att hitta rätt storlek till dig kan du skriva in dina mått i det sista fältet i din stylingprofil. Du måste ange dina mått för byst, midja och höft.

Hur gör jag ändringar i min stylingprofil?

  • Du kan när som helst ändra uppgifterna i din stylingprofil. Du gör detta via framsidan av din stylingprofil under ”Min stylingprofil” högst upp på sidan. Här kan du välja den punkt i profilen som du vill ändra i rullgardinsmenyn. För att vi ska kunna ta hänsyn till dina ändringar i nästa paket måste du göra ändringarna innan vi börjar styla paketet. Du hittar datumet  under ”Mina uppgifter” högst upp på framsidan av din stylingprofil. Välj ”Prenumerationer” i rullgardinsmenyn och klicka på ”Visa prenumeration”.

Vad händer om jag har speciella önskemål till mitt nästa AnnoAnno-paket?

  • Skriv ett meddelande på din stylingprofil. Stylisten kommer då att hänsyn till dina speciella behov när hon sätter ihop ditt nästa paket.

Ändringar av mitt AnnoAnno-konto

Hur ändrar jag min e-postadress?

  • Välj ”Betalkort” i rullgardinsmenyn i ”Mina uppgifter” uppe till höger på framsidan av din stylingprofil. Här tar du bort det befintliga betalkortet och lägger till ett nytt.

Hur ändrar jag mitt betalkort?

  • Du ändrar betalkort under ”Mina uppgifter" högst upp på framsidan av din stylingprofil. Här väljer du "Kontouppgifter" i rullgardinsmenyn.

Hur byter jag mitt lösenord?

  • Du byter lösenord under "Mina uppgifter" högst upp på framsidan av din stylingprofil. Här väljer du "Kontouppgifter" i rullgardinsmenyn.

Rekommendera oss

Hur mycket kan jag tjäna genom att rekommendera er till mina väninnor?

  • Det finns ingen gräns för hur mycket du kan tjäna.

Var kan jag se hur mycket jag har tjänat på att rekommendera er?

  • Du kan se det i din stilprofil under menypunkten "Rekommendera oss". Längst ner på sidan kan du se hur många väninnor du har rekommenderat.

Hur använder jag min unika rekommendationskod?

  • Om du vill använda koden skickar du bara ett meddelande till din stylist från framsidan av din stylingprofil. Här skriver du in din unika kod och anger om 149 kr ska täcka betalningen för din nästa styling eller om de ska användas som en extra rabatt på de kläder du köper i ditt nästa AnnoAnno-paket.

Hur får jag 100 kr för att rekommendera er till en väninna?

  • Du kommer automatiskt att få ett e-postmeddelande från AnnoAnno när din väninnas betalning godkänts. Du får en unik kod i e-postmeddelandet som ger dig 100 kr rabatt. Du kan antingen använda dina 100 kr för att betala för stylingen av ditt nästa AnnoAnno-paket eller som rabatt på de kläder du köper i ditt nästa AnnoAnno-paket.

Hur kan jag tjäna 100 kr genom att rekommendera AnnoAnno till mina väninnor?

  • Du gör detta genom att dela länken till AnnoAnno via ”Rekommendera oss” på framsidan av din stylingprofil.

Betalning

Varför behöver ni mina kortuppgifter innan ni skickar ett AnnoAnno-paket?

  • Vi behöver dem eftersom det kostar 149 kr att styla ett paket.

Får jag ett kvitto?

  • Ja. Du får ett e-postmeddelande om att 149 kr har dragits från ditt bankkonto.

Hur får jag reda på vad varje plagg i mitt AnnoAnno-paket kostar?

  • Titta på följesedeln som du får med ditt AnnoAnno-paket. Den innehåller en lista över de kläder du fått och vad det kostar.

När ska jag betala för de kläder jag behåller?

  • Från att paketet levereras till ditt postkontor har du 14 dagar på dig att prova kläderna och bestämma vad du vill behålla. När vi har fått dina returnerade varor drar vi av betalningen för kläderna du behåller. Du får därefter en faktura där du kan se beloppet som vi har dragit från ditt bankkonto. Om du behåller alla kläder i ditt paket, får du fakturan när vi har noterat att du inte kommer att returnera något i paketet.

Vad händer om jag upptäcker att en AnnoAnno-produkt är billigare någon annanstans?

  • Vi vill ha nöjda kunder. Därför matchar vi naturligtvis priset om du hittar en av våra produkter i en annan dansk nätbutik till ett lägre pris. Samtidigt måste storleken på kläderna du fick från AnnoAnno finnas i lager i den andra nätbutiken.  Vår prismatchning gäller endast omedelbart efter att du fått ditt AnnoAnno-paket och du ännu inte betalat för kläderna i ditt paket.

Om du hittar en av våra produkter billigare i en annan dansk nätbutik, skickar du länken till produkten i nätbutiken och ditt beställningsnummer till stylist@annoanno.se. Så  Vi ser då till att skillnaden dras av från din faktura

Leverans

Till vilka länder levererar AnnoAnno?

  • Vi levererar endast till adresser i Danmark och Sverige

Hur mycket kostar det att få ett AnnoAnno-paket levererat?

  • Det är gratis.

Hur levereras mitt paket?

  • Ditt AnnoAnno-paket skickas med Bring och levereras till ditt närmaste postkontor.  Du får ett e-postmeddelande när paketet skickas från vårt lager. Det finns en spårningskod i e-postmeddelandet så att du kan följa ditt paket. Du får ett e-postmeddelande från Bring när ditt paket är klart för avhämtning. Du får också ett textmeddelande om du har uppgett ett mobilnummer.

Hur vet jag när mitt AnnoAnno-paket har skickats?

  • Du får ett e-postmeddelande när vi skickar ditt paket. Här hittar du också en spårningskod så att du kan följa din beställning.

Returnering

Måste jag betala för att returnera de kläder jag inte vill behålla?

  • Nej. Det är gratis om du använder den förbetalda fraktetiketten som du får med ditt AnnoAnno-paket.

Hur returnerar jag de kläder jag inte vill behålla?

  • Du lägger tillbaka kläderna i paketet och sätter den förbetalda fraktetiketten du får med dina kläder på paketet och returnerar det.

Vad händer om jag inte har fått en returetikett eller om den försvunnit??

  • Skicka e-post till stylist@annoanno.se. Vi skickar då ett e-postmeddelande med en returetikett som du kan skriva ut och sätta på ditt returpaket.

När ska jag senast returnera kläder som jag inte vill behålla?

  • Du måste returnera kläderna inom 14 dagar efter att ditt AnnoAnno-paket anlände till ditt lokala postkontor.

Vad händer om jag överskrider denna tidsfrist?

  • Vi kommer då att dra beloppet för kläderna från ditt bankkonto.

Hur vet jag om ni har fått mina returnerade varor?

  • När vi har fått dina returnerade varor skickar vi en faktura till dig med en sammanfattning av de varor du har valt att behålla. Om du valde att inte behålla något kommer du fortfarande att få ett e-postmeddelande som bekräftar att du har valt att inte behålla någonting.

Byta till en annan storlek

Vad gör jag om jag vill behålla ett plagg men storleken är fel?

  • Du returnerar plagget och anger ”Byt storlek” som skäl till returen. Notera samtidigt vilken storlek vi ska skicka till dig. Leveransen är gratis och eventuell retur av den nya storleken.

När kan jag förvänta mig att få den nya storleken?

  • Vi granskar din retursedel när vi får ditt returpaket. Om vi har plagget i önskad storlek på lager, skickar vi det om några dagar. Om produkten är slutsåld i önskad storlek får du ett e-postmeddelande som meddelar dig om detta.

Måste jag betala frakt för att få plagget i en ny storlek?

  • Nej. Vår leverans är alltid gratis.

Kan jag returnera plagget som jag får i den nya storleken?

  • Ja. Det är gratis när du använder den förbetalda returetiketten du får med kläderna.