Kundtjänst

Vi är alltid redo att hjälpa dig. Här kan du läsa mer om hur det hela fungerar och få svar på de vanligaste frågorna. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst via telefon eller mail, se mer information längre ner på sidan.

Konceptet

Vi erbjuder en unik online shoppingupplevelse med fokus på personlig styling - exklusivt för kvinnor i storlek 42-56. Du börjar med att skapa din stilprofil, så vi kan lära känna dig bättre.
Därefter börjar vi välja och sätta ihop kläder för din box, baserat på dina preferenser och budget. Du provar kläderna hemma och behåller bara det du älskar. Resten kan enkelt returneras

Profil & Medlemskap

På AnnóAnno är vårt medlemskap gratis och utan förpliktelser. Så snart du har slutfört din stilprofil blir du medlem och får tillgång till YOUniverse. Som medlem i AnnóAnno YOUniverse får du många förmåner, inklusive tillgång till personlig styling, en unik shop, samt inspiration och råd. Du tjänar alltid en 5% bonus på alla dina köp, och det kommer att finnas personliga erbjudanden och rabatter bara för dig. På Min sida har du enkel tillgång till och en överblick över alla dina medlemsförmåner, samt möjligheten att göra ändringar i din stilprofil, din stylingresa och din personliga information.

Beställningar

Vi påbörjar din styling så snart du har fyllt i din stilprofil och lagt din beställning. Därefter kommer du att få en online 'sneak peek' av de utvalda kläderna innan vi färdigställer dina slutliga outfits och boxen skickas till dig.
Om du vill göra en beställning på en specifik artikel kan du alltid besöka vår shop, du behöver bara vara inloggad.

Betalning & priser

Vi har kläder för varje budget, och du bestämmer vad din budget ska vara. Med en personlig styling betalar du bara när du har valt de artiklar du vill behålla. Den första stylingen är gratis och därefter kostar en ny styling 199 kr. inklusive fri frakt och retur.

Leverans & retur        

I en personal styling erbjuder vi alltid gratis frakt och retur. Vanligtvis tar det 1-2 veckor från din beställning tills du får hem din box. Om du behöver din box till ett specifikt datum kan du alltid meddela oss och vi kommer att försöka anpassa oss efter det. Skicka helt enkelt tillbaka kläderna du inte vill behålla med den förbetalda retursedeln inom 2 veckor.

När du handlar i vår shop får du gratis frakt på beställningar över 599 kr. Annars kostar frakten 69 kr. Du får din beställning inom 1-3 arbetsdagar och har en 14 dagars returrätt. Returer kostar 49 kr. och dras av från beloppet du får tillbaka av oss.

Fick du inte svar på dina frågor?

Vi sitter redo att hjälpa dig
stylist@annoanno.se
Tfn. 08 - 446 805 68
Kl. 8-12 måndag-fredag

Kontakta oss

stylist@annoanno.se
Tfn. 08 - 446 805 68
Kl. 8-12 måndag-fredag

Få inspiration till din personliga look och de bästa stylingtipsen

Försök igen