Villkor för att skapa en gratis profil hos AnnóAnno

Välkommen till vår AnnóAnno! Med en profil hos AnnóAnno blir du automatiskt gratis medlem, vilket ger dig tillgång till vår stylingtjänst eller personliga butik samt tillgång till ett antal förmåner som rabatter, gåvor med mera. 

Vi uppmanar dig att noggrant läsa dessa villkor för att ha en profil och ett medlemskap hos AnnóAnno innan du registrerar dig.

Då vet du vad du tackar ja till och får den bästa insikten i hur du får ut det mesta av din profil.Villkoren gäller från och med [14/2 2023] och ersätter alla tidigare villkor och bestämmelser för att ha en profil hos AnnóAnno. 

1. INTRODUKTION TILL ATT HA EN PROFIL HOS AnnóAnno
1.1 Att ha en profil hos AnnóAnno är gratis och ger dig möjlighet att få gåvor, specialerbjudanden och andra förmåner, inklusive möjligheten att få tillgång till vår personliga shoppingtjänst och tillgång till vår butik som är skräddarsydd för din profil. Du får automatiskt tillgång till allt detta genom att ha en profil hos AnnóAnno. Vi följer din profil, ditt beteende och dina köp för att kunna rikta förmåner, erbjudanden och marknadsföring till dig. 

1.2 Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

1.3 AnnóAnno ApS, CVR-nr: 38701827, AnnoAnno v/PL & Partners, B!NGS Vesterbrogade 149, Bygning 12, 2. sal, 1620 København V

2. SÅ SKAPAR DU EN PROFIL
2.1 Det är gratis att skapa en profil hos AnnóAnno. Du måste dock vara minst 18 år gammal, ha ett svenskt mobilnummer och en e-postadress. Du ansvarar själv för att hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade.

2.2 Du får en profil hos AnnóAnno genom att skapa och fylla i en ”Stilprofil” på www.annoanno.se (”Webbplatsen”). För att slutföra din registrering måste du godkänna dessa profilvillkor och ge ditt samtycke till att vi kan rikta erbjudanden och andra förmåner till dig (direktmarknadsföring).

2.3 När du har skapat din Stilprofil får du ett välkomstmeddelande från oss.

2.4 Din profil är personlig och kan inte överföras till någon annan. Du kan ha högst en profil hos AnnóAnno. 

3. DIN STILPROFIL
3.1 När du har skapat din Stilprofil får du din egen medlemssida ”Mitt AnnóAnno” på Webbplatsen, som du loggar in på med din e-postadress och ett lösenord som du själv väljer. Här kan du bland annat ändra dina personuppgifter, hitta information om din(a) beställning(ar) samt se dina köp och förmåner. Du har också tillgång till stylingtjänster och din egen personliga butik.

3.2 Med en profil hos AnnóAnno får du löpande personliga erbjudanden baserade på din Stilprofil och ditt köpbeteende. Det innebär att vi anpassar de personliga erbjudandena utifrån ditt köpmönster och den information du har angett i din Stilprofil. 

3.3 Vi utvecklar hela tiden AnnóAnno så att fördelarna, erbjudandena och tjänsterna ska passa dig bäst. Vi meddelar dig också om vi inför nya tjänster för dig som har en profil hos AnnóAnno. 

3.4 Om du får ”gåvor” i form av till exempel gratis frakt får du information i samma meddelande om hur du löser in dem. Gåvor och andra förmåner kan inte utbetalas i kontanter.

4. DITT SAMTYCKE TILL DIREKTMARKNADSFÖRING
4.1 Genom att skapa en Stilprofil samtycker du till att vi kontaktar dig med relevant marknadsföring, däribland med förmåner, inspiration, erbjudanden, tävlingar, kampanjer, frågeformulär med mera som passar dig och din profil.

4.2 För att kunna rikta tjänsterna till dig använder vi de personuppgifter som du har lämnat till oss och som finns i din Stilprofil eller som har samlats in via separat cookie-samtycke på Webbplatsen. 

4.3 Det sätt på vilket vi kommunicerar med dig kan variera inom ramen för det samtycke du lämnat till oss. Vi kommer dock oftast att kontakta dig via din e-postadress.

4.4 Du kan när som helst återkalla ditt samtycke under ”Mitt AnnóAnno” eller via länkar i den kommunikation som du får. 

5. RADERING AV DIN PROFIL HOS AnnóAnno
5.1 Om du inte längre vill ha en profil hos AnnóAnno kan du avregistrera dig via ”Mitt AnnóAnno”.

5.2 Om du vill använda de förmåner med mera som du har fått måste du använda dem innan du raderar din profil. Detta gäller både om du själv avregistrerar dig eller om AnnóAnnos medlemsprogram läggs ner, se punkt 5.4 nedan. 

5.3 Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor för att ha en profil hos AnnóAnno. I händelse av väsentliga ändringar kommer du att meddelas om det via e-post med en månads varsel. Icke-väsentliga ändringar och ändringar till din fördel genomförs utan föregående meddelande.

5.4 Vi förbehåller oss också rätten att helt upphöra med medlemsförmånerna som följer av att ha en profil hos AnnóAnno – eller att upphöra med delar av medlemskapet på löpande basis. I sådana fall kommer du att meddelas om det med en månads varsel. 

5.5 Vi förbehåller oss också rätten att stänga din profil med omedelbar verkan om vi får kännedom om missbruk av ditt medlemskap, till exempel om du försöker kringgå dessa villkor. 

6. KONTAKTA OSS
6.1 Om du har några frågor om din profil och ditt medlemskap kan du kontakta kundtjänsten på stylist@annoanno.se eller på Tfn. 08 - 446 805 68.

Kontakta oss

stylist@annoanno.se
Tfn. 08 - 446 805 68
Kl. 8-12 måndag-fredag

Få inspiration till din personliga look och de bästa stylingtipsen

Försök igen