Vi hjälper dig att hitta nya favoritplagg att bära

Kom igång
1. First step

1. Skapa en stilprofil

1. First step

1. Skapa en stilprofil

Svara på några snabba frågor så att vi kan lära känna dig och skapa en unik styling baserat på dina preferenser, din budget och din kroppsform.

Skapa profil
2. SECOND step

2. Vi väljer

2. SECOND step

2. Vi väljer

Vi väljer och matchar kläder som vi tror att du kommer att älska och som kommer att passa dig perfekt - men också kläder som kanske överraskar och utmanar dig.

SE STYLINGEXEMPEL
3. THIRD step

3. Få et sneak peek

3. THIRD step

3. Få en sneak peek

Innan vi avslutar din styling och skickar din box får du se ett urval av de kläder vi har hittat åt dig, och här kan du ge din feedback - vi kallar det en 'sneak peek.'

TAG STILQUIZ
4. FOURTH step

4. Prøv derhjemme og behold dine favoritter

4. FOURTH step

4. Prova hemma och behåll dina favoriter

Prova kläderna i lugn och ro hemma och få inspiration och användbara stylingtips i brevet. Bestäm sedan vad du vill behålla och returnera resten gratis.

PROVA NUOUR STYLISTS
5. FIFTH step

5. Forsæt din stilrejse

5. FIFTH step

5. Fortsätt din stilresa

Vi kommer att höra av sig till dig var 2-3 månad för att föreslå en ny styling, men du bestämmer alltid själv när du vill ha en ny styling. På ”Min sida” kan du se när det är dags för din nästa styling och enkelt skjuta upp den eller beställa den direkt – kanske till ett speciellt tillfälle. Om din storlek eller stil skulle förändras kan du enkelt uppdatera den på din profil.

Mitt profil
4. FOURTH step

6. Välkommen till YOUniverse

4. FOURTH step

6. Välkommen till YOUniverse

På Annónno är medlemskapet gratis och utan någon förpliktelse. När du har fyllt i din stilprofil är du automatiskt medlem i AnnóAnno YOUniverse, där du får många fördelar. Du har tillgång till vår personliga stylingtjänst, en unik och exklusiv butik samt inspiration och vägledning. Du tjänar alltid 5% bonus på alla dina köp och det kommer att finnas personliga erbjudanden och rabatter bara för dig.

Skapa en stilprofilOUR STYLISTS

Vanliga frågor och svar

Kundtjänst
Se fler frågor

Hitta din nya stil nu!
Den första stylingen är gratis

Låt oss inspirera dig med personliga outfits och användbara stylingtips, utan bindningstid. Prova hemma innan du betalar. Gratis frakt och retur.
PROVA NU

Kontakta oss

stylist@annoanno.se
Tfn. 08 - 446 805 68
Kl. 8-12 måndag-fredag

Få inspiration till din personliga look och de bästa stylingtipsen

Försök igen